χρωματα

χρωματα isomat

χρωματα isomat

Η ISOMAT διαθέτει ποιοτικά χρώματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε αμέτρητες μοναδικές αποχρώσεις, ώστε να ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

χρωματα vivechrom

χρωματα vivechrom

Η Vivechrom είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία χρωμάτων, και αποτελεί μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, κορυφαίας εταιρείας χρωμάτων στον κόσμο.
Από το 1932, 88 χρόνια τώρα, το όνομα Vivechrom συνδέεται με κορυφαία ποιότητα προϊόντων, συνέπεια και εξυπηρέτηση.

χρωματα chromodomi

χρωματα chromodomi

Η ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ ιδρύθηκε το 1988 με έδρα τη Θεσσαλονίκη . H εταιρία εξειδικεύθηκε στην παραγωγή χρωμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με σαφή προσανατολισμό στην άριστη ποιότητα τους και την  προσαρμογή τους στις απαιτήσεις της αγοράς. 

Η εταιρεία έχει στόχο την ικανοποίηση των πελατών με την άψογη ποιότητα των χρωμάτων και εμπορευμάτων ,τη συνέπεια και καλή εκ μέρους μας συνεννόησης μαζί τους , το συνδυασμό ποιότητας και ανταγωνίσιμων τιμών, τη σωστή συσκευασία για την διατήρηση των χρωμάτων και την εμπρόθεσμη παράδοση και παραγγελία.  Η εφαρμογή αρχών ποιότητας και η τήρηση των διαδικασιών του Συστήματος Διαχείρησης Ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρεία, διασφαλίζουν την υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων της και των παρεχόμενων υπηρεσιών της.