τοιχοποιϊα

τουβλα Κεβε

τουβλα κεβε

Τα τούβλα από πηλό είναι 100% φυσικά υλικά, άοσμα, δεν ακτινοβολούν και δεν εκθέτουν σε άμεσο ή μακροπρόθεσμο κίνδυνο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των τούβλων από πηλό, είναι η δημιουργία άριστου εσωτερικού μικροκλίματος, αποθηκεύοντας και εναλλάσσοντας διαρκώς θερμότητα και υγρασία, δρώντας έτσι εξισορροπητικά και προσφέροντας μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης στον εσωτερικό χώρο. 

H KEBE διαθέτει μία πλήρη σειρά από τούβλα οριζοντίων οπών, σε ποικιλία διαστάσεων, ιδανικά για εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία, ανάλογα με τις κατασκευαστικές συνήθειες κάθε περιοχής. Η σειρά οριζοντίων οπών, συμπληρώνεται από εμφανή τούβλα που εκτός από την μοναδική αισθητική λιτότητα που προσφέρουν, μειώνουν το κόστος συντήρησης της τοιχοποιίας, καταργώντας την ανάγκη για βάψιμο. 

Για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη μηχανική αντοχή, η ΚΕΒΕ παρουσιάζει τη σειρά θερμομονωτικών τούβλων κατακορύφων οπών ΟΡΘΟBLOCK και την εξέλιξη αυτής ΟΡΘΟBLOCK PLUS με πλήρωση των οπών τους με γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη, ιδανικά για τοιχοποιίες πλήρωσης αλλά και φέρουσες κατασκευές.

ytong block

ytong block

Το YTONG Block είναι ένα βιομηχανικό προϊόν, το οποίο παράγεται σε διάφορα πάχη, μεγέθη και πυκνότητες. Η εξαιρετική θερμομόνωση που παρέχει μέσω του αέρα που είναι παγιδευμένος μέσα σε εκατομμύρια πόρους, είναι κύριο χαρακτηριστικό του υλικού. Οι απαιτήσεις του Κανονισμού Θερμομόνωσης, αλλά και για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής ταυτότητας του κτιρίου, καλύπτονται με ευκολία, με την τιμή του συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας να φτάνει το 0,090 kCal/mhoC.