θερμομονωση

συστημα θερμομονωσησ isomat

συστημα θερμομονωσησ isomat

Η ISOMAT έχει αναπτύξει την ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM. Η σειρά αποτελείται από 5 διαφορετικά συστήματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν την τεχνογνωσία και την μεγάλη εμπειρία της εταιρίας στην ανάπτυξη καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊοντικών λύσεων ακόμη και για την πιο απαιτητική κατασκευή. 

Το ISOMAT THERMOSYSTEM CLASSIC συνιστά την πιο οικονομική επιλογή, ενώ το ISOMAT THERMOSYSTEM PREMIUM αποτελεί την ιδανική πρόταση για προσόψεις με υψηλές απαιτήσεις σε ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο. Το ISOMAT THERMOSYSTEM FLEX είναι κατάλληλο για κατασκευές με απαιτήσεις σε ελαστικότητα, το ISOMAT THERMOSYSTEM XPS προσδίδει στις προσόψεις αυξημένες μηχανικές αντοχές και μεγάλη ανθεκτικότητα στις κρούσεις, και τέλος το ISOMAT THERMOSYSTEM WOOL λειτουργεί ως άριστη λύση για κατασκευές με υψηλές ανάγκες πυρασφάλειας και ηχομόνωσης. 

Όλα τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM είναι πιστοποιημένα συστήματα σύμφωνα με την ETAG 004. 

συστημα θερμομονωσησ marmodom

συστημα θερμομονωσησ marmodom

Η MARMODOM διαθέτει τα πιστοποιηµένα συστήµατα εξωτερικής θερµοµόνωσης:

ΒIOPANOPLY  EPS με διογκωμένη πολυστερίνη, ΒIOPANOPLY XPS με εξηλασμένη πολυστερίνη, και ΒIOPANOPLY WOOL με πετροβάμβακα. 

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης της MARMODOM πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Τεχνικής Κατευθυντήριας Οδηγίας ETAG 004. 

Επιλέξτε τους συνδυασµούς υλικών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και θωρακίστε τα τοιχώµατα του κτηρίου σας κατά των καιρικών µεταβολών, διατηρώντας εσωτερικά ένα σταθερό κλίµα χειµώνα – καλοκαίρι και ανανεώνοντας ταυτόχρονα την όψη του.