Μπακαρέιτ

Το δάπεδο εξωτερικού χώρου W.P.C. είναι συνθετικό δάπεδο και αποτελείται από 70% ξύλο και 30% πολυαιθυλενιο (ρητίνες). Παράγεται με την προηγμένη τεχνολογία της εταιρείας STRANDEX.
Το δάπεδο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρο γύρω από πισίνες, κήπους, υπαίθριους διαδρόμους, μαρίνες, φράκτες, περιφράξεις, επενδύσεις εξωτερικών χώρων κ.λ.π.

Τα πλεονεκτήματα
του προϊόντος W.P.C. - NEOWOOD είναι:
έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν θέλει συστηματική συντήρηση (δεν χρειάζεται βερνίκια ή λάδια),
έχει σχεδόν μηδενική απορρόφηση υγρασίας,
έχει αντοχή σε σήψη και επιβλαβείς οργανισμούς,
έχει εύκολη επεξεργασία και γρήγορη τοποθέτηση.

Παράγεται στα εξής σχέδια:
σχέδιο γραμμωτό ΜΑΣΙΦ με διάσταση: 23 Χ 140 Χ 4000mm,
σχέδιο γραμμωτό OPEN BACK με διάσταση: 24 X 140 X 4000mm,
σχέδιο ξύλου (ΛΕΙΟ & ΑΝΑΓΛΥΦΟ) ΜΑΣΙΦ με διάσταση: 23 X 140 X 4000mm,
σχέδιο ξύλου (ΛΕΙΟ & ΑΝΑΓΛΥΦΟ) ΟPEN BACK με διάσταση: 24 X 140 X 4000mm.
To σχέδιο OPEN BACK είναι πιο ελαφρύ και πιο οικονομικό.
Τα χρώματα που παράγεται είναι: Τριανταφυλλιά, γκρι, δρυς και κερασιά.
Η σύνδεση των σανίδων μεταξύ τους γίνεται με συνδετικό κλιπς (INOX ή ΠΛΑΣΤΙΚΑ) έτσι ώστε να εξασφαλίζεται κενό 4mm ανάμεσα στις σανίδες. Οι σανίδες OPEN BACK χρειάζονται προτρύπημα πριν βιδωθούν.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος W.P.C. - NEOWOOD είναι:
ΕΛΕΓΧΟΙ (ASTM STANDARDS)
Απορρόφηση υγρασίας: 0,7%
Διόγκωση: 0,2%
Κάθετη ή παράλληλη δύναμη συμπίεσης: 0,17%
Συντελεστής τριβής (Mpa): 8,3
Ελαστικότητα (Mpa): 4525
Θερμική αγωγιμότητα (W/m."K): 0,29
Πυκνότητα (s.g.): 1,12
Διάχυση φλόγας (Red oak - 100): 46
Εξαγωγή βίδας (Kg): 960

Λαμινέιτ

Με τη σύνδεση Click Tec-Plus, τα εργαλεία δεν είναι πλέον απαραίτητα και το έτοιμο παρκέτο Belcanto τοποθετείται εύκολα και γρήγορα. Το μοναδικό σύστημα θηλυκώματος στις εμπρόσθιες πλευρές των σανίδων, που στηρίζεται στην αρχή της ασφάλισης, ολοκληρώνει γρήγορα και σίγουρα τη διαδικασία. Σταθερά γιατί οι σανίδες κουμπώνουν η μία πάνω στην άλλη και μπορείτε να ακούσετε το κλικ του θηλυκώματος. Ασκείτε την ελάχιστη πίεση ενώ η εγκατάσταση γίνεται πλέον παιχνιδάκι. Επιπλέον αποφεύγονται τυχόν τραυματισμοί με κομμάτια ξύλου ή άλλα εργαλεία.

Εάν αναζητάτε μία καλαίσθητη επιφάνεια με τέλεια όψη και ένα ξεχωριστό είδος ξύλου, τότε η βερνικωμένη επιφάνεια θα αποτελέσει την πρώτη σας επιλογή. Την χαρακτηρίζει ο ιδανικός συνδυασμός σκληρότητας κι ελαστικότητας που παρέχει η δομή πολλαπλών στρώσεων βερνικιού, με ειδικό σύστημα αντοχής σε κρούση και πίεση S.D.A.S. Plus. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη αντοχή σε γδαρσίματα και φθορά. Έτσι το δάπεδο διατηρεί τη λάμψη του και την λειτουργικότητά του για πολύ περισσότερο καιρό. Βρωμιά και σκόνη δεν αποτελούν πια πρόβλημα χάρη στη λεία επιφάνειά του. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όσοι υποφέρουν από αλλεργίες προτιμούν αυτό το δάπεδο έναντι όλων των άλλων. Μπορείτε, λοιπόν να είστε σίγουροι ότι θα απολαμβάνετε το παρκέτο σας ακόμη και μετά από χρήση πολλών ετών.